Om Butik Friis

Butik Friis er et unikt univers med mode, skønhed, interiør og små overraskelser. Jeg – Julie Friis – havde længe gået med drømmen om at åbne min egen tøj- og livstilsbutik og efter 14 år i modebranchen, valgte jeg at åbne Butik Friis i juni 2017. Efter blot to år, fik mit hjertebarn så meget vokseværk, at et større lokale måtte til, og derfor ligger Butik Friis nu placeret i den hyggelige gågade Torvestræde, i Næstved by. På baggrund af stor efterspørgsmål blev webshoppen – Butikfriis.dk – lanceret i marts 2020. Vi er altid i udvikling og gør hver dag det bedste for at skabe en positiv og hyggelig stemning, som vi håber, at I kunder kan mærke, hvad enten I handler i butikken eller på webshoppen.

I vores butik og på webshoppen finder du et stort og lækkert udvalg af tøj, sko, accessories, plejeprodukter, delikatesser, interiør m.m. Vi elsker det rå look mikset med det farverige og feminine. Vi har tidens trends og jer kunders forskellige udtryk og behov i mente, når vi nøje udvælger nye styles og produkter til vores univers. Hos os er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dine nye indkøb, og at du bliver inspireret til at style på kryds og tværs af din garderobe, da dette er med til at skabe din helt egen unikke stil.

Til sidst skal lyde et stort tak til alle jer fantastiske kunder for jeres kæmpe opbakning, gode humør og støtte gennem tiden – uden jer, havde alt dette ikke været en mulighed og I skal vide, at jeg er dybt taknemmelig!

Kontakt os endelig!

Telefon: 5052 7902
E-mail: info@butikfriis.dk

Besøg butikken

Torvestræde 9A, 4700 Næstved
Danmark